Real Gen

Mijn baas vroeg mij een tijdje terug om uit te zoeken of Real GenReal Gen ons kon helpen. Hij wilde namelijk heel veel dingen veranderen aan bepaalde dingen van de website. Zo stond hier nog veel informatie op die tegenwoordig niet meer relevant was. Deze teksten zijn ooit geschreven door een stagiaire en niet bepaald heel goed. Dat herschrijven wilde hij liever uitbesteden om op die manier ook niet zelf de verantwoordelijkheid te hebben. Daarnaast wilde hij graag dat het ontwerp ook goed tot zijn recht zou gaan komen op de mobiele telefoon. In 2017 gebruikt bijna iedereen zijn iPhone of een ander merk om dingen op te zoeken. Dan is het natuurlijk wel van belang dat alles gemakkelijk gevonden kan worden. Hiervoor gaf hij mij een budget en daarna ben ik contact gaan opnemen.

Een aanrader

Tijdens het gesprek wat ik had met Real Gen merkte ik dat zij heel vakkundig te werk gaan. Deze kennis en goede vaardigheden zorgen sinds die dag voor dat wij goed vindbaar zijn op het internet. Dit alles doen zij tegen een hele scherpe prijs en deze ligt zelfs nog iets onder ons budget. Ik ben heel erg blij met de keuze die wij toentertijd gemaakt hebben.

Door Rapido