horeca parasol

horeca parasolToen mijn baas mij vroeg om op zoek te gaan naar een goede horeca parasol raakte ik in eerste instantie een beetje in paniek. Ik had zelf geen flauw idee waar ik moest beginnen, want zoiets koop jij natuurlijk niet dagelijks. Daarnaast moest deze echt geschikt zijn voor dagelijks zakelijk gebruik en kon ik dus niet aankomen met iets voor particulieren. Hij had mij verder nog een lijst met eisen meegegeven en daarmee ben ik op pad gegaan. Eerst heb ik een bezoek gebracht aan diverse groothandels, maar daar bleek het aanbod heel erg beperkt te zijn. Om die reden ben ik daarna op internet gaan kijken, want daar wordt tegenwoordig ook wel veel verkocht.

Dit merk is het beste

Voor onze horeca parasol ben ik uitgekomen bij Xterior. Hier had ik al eerder verhalen over gehoord, maar ik was de naam helemaal vergeten. Toen ik op hun website kwam, zag ik direct dat zij een enorm groot assortiment hadden. Daardoor moest ik hier zeker wel iets kunnen vinden wat voor ons perfect zou zijn. Dat is uiteindelijk ook gelukt en die bestelling heb ik diezelfde dag nog geplaatst. Inmiddels staat hij al op ons terras en wij zijn er onwijs blij mee.

Door Rapido