Sinds ik permanente make up Alphen aan den Rijn bij Cura Cameo heb ontdekt, ben ik veel blijer als ik in de spiegel kijk. Al sinds ik een tiener ben, erger ik me namelijk aan mijn wenkbrauwen. Of beter gezegd: het gebrek aan wenkbrauwen!

’s Ochtends minder tijd kwijt aan make-up

Permanente make up Alphen aan den Rijn kost misschien iets meer dan een wenkbrauwpoedertje of -potloodje, maar het blijft wel tot vijf jaar goed zitten. Omgerekend ben je dus alsnog goedkoop uit. Zeker als je je bedenkt dat tijd eigenlijk ook waardevol en dus geld is. Ik ben sowieso niet erg goed met make-up, dus die wenkbrauwen van mij waren echt vervelend om iedere ochtend bij te tekenen. Soms had ik er ook gewoon geen zin meer in, maar dan zag ik er echt niet uit! Daarom heb ik bij Cura Cameo mijn wenkbrauwen laten bijzetten met natuurlijk pigment. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat! Het ziet er echt heel natuurlijk uit en er is goed gekeken naar wat past bij mijn gezichtsvorm en ogen. Mensen geloven me soms niet als ik zeg dat mijn wenkbrauwen dankzij Permanente make up Alphen aan den Rijn zo goed zitten. Ik zou echt willen dat ik dit eerder had ontdekt, want dat had me heel veel tijd en frustratie gescheeld ’s morgens.

Door Rapido