Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in spiritualiteit en daarom heb ik besloten om een opleiding spirituele ontwikkeling te doen! Bij Hartenlicht heb ik me daarom aangemeld voor een opleiding, want ik had hier al veel goede verhalen over gehoord. Een vriendin van me had namelijk ooit al eens een cursus gedaan bij Hartenlicht en zij was erg te spreken over de persoonlijke aandacht en het interessante lesmateriaal. Ze zegt dat ze vandaag de dag nog steeds erg veel heeft aan alle kennis die ze destijds opgedaan heeft, ook al is het alweer enige tijd geleden. Toen ik zag ik dat Hartenlicht ook een opleiding spirituele ontwikkeling aanboden, werd ik dus gelijk erg nieuwsgierig.

Heel interessant en leerzaam

Ik heb vrijblijvend wat meer informatie aangevraagd over de opleiding en heb ook mailcontact gehad met de de oprichtster. Het bleek dat deze opleiding heel erg aansloot bij mijn eigen interesses, mijn leerdoelen en wat ik allemaal wilde bereiken. Ik hoefde dus niet lang na te denken en besloot meteen om me in te schrijven! Ik ben nu net begonnen met de opleiding en ik ben nu al echt superenthousiast. Het is zo leuk en leerzaam allemaal en ik kan je nu al vertellen dat het kiezen voor de opleiding bij Hartenlicht mijn beste keuze van dit jaar is geweest!

Door Rapido