Ben jij op zoek naar een animatie bedrijf dat snapt hoe belangrijk het is dat jouw animatie echt past bij je organisatie? Een animatie bedrijf dat precies begrijpt wat je wilt bereiken met je animatie video? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want je hebt ons gevonden: Donker Media uit Eindhoven.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven dat een animatie pas maximaal resultaat boekt wanneer deze perfect aansluit bij de identiteit van de organisatie. Alleen wanneer je spreekt met “de stem” van het bedrijf komt je verhaal over de voordelen van jouw product goed voor het voetlicht. Je doelgroep heeft het heel goed door wanneer ze een standaard animatie voorgeschoteld krijgen en haakt af wanneer ze het gevoel krijgen dat ze gemanipuleerd worden. Een animatie video in jouw huisstijl wekt vertrouwen en vergroot de emotionele band.

Hoe kunnen we je helpen?

Uiteraard weten wij alles van het maken van een goede animatie video. Onze mensen zijn de beste in hun vakgebied. Onze animatoren hebben een passie voor animatie en willen zichzelf met elk project voorbijstreven. Onze communicatie-experts weten alles van doelgroepen-analyse, communicatiemodellen, storytelling en nog meer. Maar als het gaat om jouw organisatie ben jij de expert. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek waarin we je van alles vragen over je organisatiedoelen, de geschiedenis van je organisatie, je doelgroep, je product en datgene wat je uniek maakt.

Wanneer we op al onze vragen een antwoord hebben gevonden, hebben we een idee van wat we voor je kunnen betekenen. Vaak vormt zich al bij het eerste gesprek een idee van het eindresultaat. Dit zullen we verwerken in een concept, wat we je zullen voorleggen. Maar uiteindelijk draait het bij onze animatiestudio maar om één ding: dat jij je doelen behaalt. Wat die doelen dan ook mogen zijn.

Eindhoven

Kom eens langs voor een bezoek aan onze animatiestudio in Eindhoven (Strijp-S), zodat we je kunnen laten zien en ervaren hoe wij werken. We zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke benadering ook voor jou meerwaarde heeft. Bel 040-744 0252 of mail voor een afspraak.

Door Rapido