Last van de rug en wil je hier maar al te graag vanaf? Dan is het de hoogste tijd om contact te zoeken met fysiotherapiepraktijk Landgraaf. Bij dit bedrijf ben je meer dan welkom om te achterhalen wat de klachten zijn. Door een juiste plan van aanpak op te stellen gaan zij met jou aan de slag. Hierdoor weet jij zeker dat de juiste aanpak wordt gehanteerd. Zelf weet ik hier alles van, dit omdat ik recent ook patiënt ben geworden bij hen.

Na een lange periode met klachten in mijn rug te hebben gelopen had ik het behoorlijk gehad. Hierdoor ben ik naar de huisarts gegaan. Tijdens de onderzoek kreeg ik al snel te horen dat de klachten in mijn rug verholpen moeten worden. Hij stuurde mij vrijwel meteen door naar deze fysiotherapiepraktijk in Landgraaf.

Vakkundig geholpen

Het ideale van deze praktijk is dat je daar voldoende kennis en ervaring zult vinden. Bij binnenkomst werd ik al meteen hartelijk ontvangen en kon ik eenvoudig mijn klachten bespreekbaar maken. De behandeling werd besproken en hier heb ik dan ook akkoord op gegeven. Vanaf dag een dat ik patiënt ben geworden werd ik onwijs goed geholpen. De klachten zijn verdwenen en de dagelijkse gang van zaken kon ik direct weer oppakken!

Door Rapido