zzp boekhouder haarlem

Voor een goede ZZP boekhouder in Haarlem moet je bij Voogdad zijn. Daar nemen ze veel administratieve rompslomp uit handen, en zo kun je jezelf richten op de activiteit waar je het geld meer verdient.

Geen tijd verliezen

zzp boekhouder haarlem

Het geeft niet dat ik 60 á 70 uren per week werk, als het maar uren zijn die door de opdrachtgever vergoedt worden. Maar uren die opgaan aan administreren, dat zijn van die verloren uren die ik niet kan factureren. Als schrale troost weet ik dat iedere ZZP’er en ondernemer daarmee kampt, maar ik wil die uren reduceren tot zo min mogelijk. Bij mijn vorige boekhouder ging het niet zo soepel naast dat hij gepeperde rekeningen stuurde. En heb ik mijn administratie bij Voogdad gebracht waarmee ik veel tijd en geld uitspaar. En kan ik het iedereen adviseren; een goede ZZP boekhouder in Haarlem nodig, ga naar Voogdad.

Door Rapido