Met een windscherm maak jij zeer zeker jouw terras compleet! Zeker wanneer jouw gasten klagen over de windvlagen wat zich op het terras voelbaar gemaakt wordt. Begrijpelijk dat niet veel mensen lang zullen blijven zitten. Om hier verandering in te brengen is een goed idee, maar hoe? Wellicht kan ik je hier goed mee helpen! Sinds een paar weken genieten wij namelijk optimaal van onze schermen die wij hebben gekocht. Doordat het op maat gemaakt werd hoefde wij ons geen zorgen te maken om de afmetingen. Laat staan de prijzen, die waren erg aan de lage kant!

De windscherm is een aanwinst

windscherm

Uiteindelijk zijn wij online gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Xterior. Op deze website is het mogelijk om een offerte op te vragen met de juiste afmetingen die je nodig hebt. Vervolgens krijg jij binnen een mum van tijd een bericht terug met de totale prijs en dergelijke. Perfect! Een snellere service zul je nergens anders vinden.

Wij hebben ervoor gekozen om hier akkoord op te geven en vervolgens gingen zij aan de slag. Voordat wij het eigenlijk in de gaten kregen hadden wij al bericht gekregen van Xterior. De schermen waren gereed en konden eventueel al bezorgd worden.

Door Rapido