Een vriendin van mij wilde haar eigen kookstudio starten. Voor die gelegenheid wild eik een mooie theedoek laten bedrukken. met de naam van mijn vriendin en het logo van de kookstudio. Omdat ik het voor de opening wilde hebben vroeg ik in mijn directe omgeving of iemand een idee had waar ik dit kon laten maken. Al heel snel kwam een collega met de site www.strandlakens.nl aan. Ik ben direct gaan kijken en was blij verrast. ik heb direct alle gegevens door gestuurd de naam en het logo.Omdat ik het al heel snel wilde hebben stuurde ik nog een extra bericht of ze de bestelling snel konden leveren in verband met de opening.

Een hele positieve ervaring

Mijn bericht werd zeer snel en vriendelijk beantwoord. Ze gaven aan dat een theedoek laten bedrukken toch even wat meer tijd kost maar dat ze er alles aan zouden doen om deze op tijd te leveren. ik was zeer blij verrast dat de bestelde theedoek een dag van te voren in huis was. Wat een goede service daar was ik heel erg blij mee. De opening van de kookstudio was een groot feest. mijn vriendin was helemaal in haar nopjes met de theedoek. Een hele positieve ervaring en wat fijn dat ze zo met de klant meedenken en hier op anticiperen.

Door Rapido