Ik schreef me laatst in voor een workshop tarot omdat ik erg nieuwsgierig was naar tarotkaarten leggen. Ik heb namelijk een lezing laten doen en deze bleek aardig te kloppen! Sindsdien ben ik erg geïnteresseerd geraakt in spirituele onderwerpen en toen ik zag dat Vakantie Anders de workshop tarot aanbood, aarzelde ik niet en meldde ik me gelijk aan!

Vakantie vol workshops

Ik heb in het verleden al eens via Vakantie Anders een vakantie geboekt en een cursus gevolgd en daar had ik erg goede ervaringen mee. Daarom vond ik het superleuk toen bleek dat ik nu ook tarotkaarten kon leren leggen. De workshop was zeer interessant en leerzaam, want nu weet ik hoe ik de verschillende tarotkaarten moet interpreteren. De afbeeldingen op deze kaarten hebben namelijk allemaal bepaalde betekenissen en verder hangt de betekenis ook af van de volgorde waarin je de kaarten legt. Ook heb ik geleerd dat er meerdere soorten leggingen zijn die je kunt toepassen, zoals het Keltisch kruis en een dagkaart leggen. Sinds de workshop heb ik bij mijn vriendinnen ook een aantal keren tarotkaarten gelegd omdat ze graag advies wilden op een bepaald gebied. Ik vind het echt heel leuk dat ik de opgedane kennis van de workshop kan toepassen in mijn eigen leven!

Door Rapido