CarProf

Wanneer je hebt besloten om op zoek te gaan naar een andere auto, dan ben je bij CarProf aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft diverse monteurs in dienst die van vele markten thuis zijn. Je kan hier goed slagen voor een mooie occasion tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Online kan je al kijken welke modellen en merken er hier te vinden zijn. Je kan, door in te vullen van diverse gegevens jouw droomauto vinden. 

Niet alleen voor een andere auto ben je hier aan het juiste adres. Ook voor reparatie en onderhoud kan je een afspraak maken bij CarProf. Omdat dit bedrijf door heel Nederland te vinden is, zit er zeker een vestiging bij jou in de buurt. 

CarProf

Een pechhulppas aanvragen

Wanneer je pech met jouw vervoersmiddel hebt dan ben je bij CarProf ook aan het juiste adres. Voor alle CarProf-klanten is er een pechhulppas te verkrijgen. Deze kost €29,95 per jaar en hiermee kan je rekenen op hulp onderweg. Voordeel is dat je hier met alle soorten auto’s de hulp kunt krijgen, het maakt niet uit hoe oud deze is. Er is wel één maar, de auto moet een Nederlands kenteken hebben en niet zwaarder zijn dan 3500 kg. Het is zeker de moeite waard om deze pechhulp aan te vragen. Mocht er al sprake zijn van een andere hulp, dan is dat geen enkel probleem. CarProf kan deze hulp voor je opzeggen. 

Door Rapido