Meditatie

Mindfulness mediteren is eigenlijk een goede investering in jezelf. Je leert om jezelf weer volledig in balans te krijgen. Hierdoor kun je een bepaalde obstakels bijvoorbeeld overwinnen. Het is een moment voor jezelf en hierdoor kun je letterlijk meer energie krijgen en het is ook prettig om te doen. Echter moet je dit wel echt kunnen en daarom is het prettig om hier de juiste begeleiding in te krijgen. Zelf weet ik nu maar 2o minuten van mijn dag hier de tijd aan te besteden en nu ik hieraan ben gewend sla ik dit niet zomaar over.

Mindfulness mediteren

Mindfulness mediteren doe jij het al?

Mindfulness mediteren is iets waar je je eigenlijk gewoon eens in moet verdiepen. Wanneer je eens kijkt op de website, nl.tm.org. Dan vind je hier veel informatie. Mij sprak dit zo aan omdat ik zelf in het dagelijks leven erg druk heb en vaak in bepaalde stresssituaties terecht kom. Soms breekt het mij eerlijk gezegd ook wel eens op. Nu ik weet hoe ik helemaal tot mijn bewustzijn kan komen en even totaal ontspan. Het voelt daarna echt even als een verademing waardoor ik alles daarna weer goed kan oppakken. Omdat ik zo enthousiast ben, gun ik dit iedereen en daarom laat ik mijn reactie ook hier op dit blog achter.

Door Rapido