wollen dekbed

Dan heb jij zeker een wollen dekbed van Texelana nodig! Wol draagt namelijk bij aan een aangename nachtrust. Zo geeft het warmte tijdens de koude wintermaanden en zorgt in de zomer weer voor verkoeling. Dit alles zonder dat het dekbed klam aanvoelt. 

Waarom voor een wollen dekbed kiezen?

Als je een goede nachtrust wilt is het belangrijk dat de temperatuur aangenaam voor je is. Per persoon is dit verschillend. De ene wilt liever in een koudere ruimte slapen dan de ander. Het wollen dekbed zorgt ervoor dat de warmte vastgehouden wordt. Het dekbed is gevuld met zuivere wol en katoen tijk. Dit verbetert uiteindelijk je slaapconditie en zo word je uitgerust wakker. 

Er zijn verschillende dekbedden beschikbaar. Zo is het belangrijk dat jouw dekbed is afgestemd op het seizoen. Daarom heb je de keuze uit een 4 seizoenen dekbed, een winterdekbed of een zomerdekbed. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit drie verschillende kwaliteit types; standaard, excellent en exquisiet. 

wollen dekbed

Het verschillen in types

Het standaard type is gemaakt van 100% katoen en uitsluitend verkrijgbaar in een 4 seizoenen dekbed. Daarentegen is de excellent variant gemaakt van 100% percal katoen. Deze is wel beschikbaar in alle uitvoeringen. Het laatste type bevat een mix van 70% wildzijde en 30% scheerwol. Ontdek de types zelf en bekijk ze op de website. Deze dekbedden kunnen zeker een oplossing bieden voor een goede nachtrust. 

Door Rapido