Ga jij je huis opnieuw inrichten en heb je inspiratie nodig? Er zijn veel plekken om inspiratie op te doen. Alleen het internet is al een bron van talloze inspiratie. Kijk ook eens bij andere culturen om eens buiten je eigen referentiekader te zoeken. Een nieuwe hype op het populaire eiland Bali, wat een steeds populairdere vakantiebestemming is voor mensen die hun geest willen verruimen, is beton cire kopen. Dit geeft muren een natuurlijke, strakke uitstraling die je niet snel zat wordt. Natuurlijk kan je ook kijken naar Frankrijk, Japan of Mexico. Elke cultuur heeft zijn heeft zijn eigen stijl.

Verschillende soorten muren

Er zijn ontzettend veel verschillende opties wat betreft de muren van je woning, studio of appartement. Je kan voor het prachtige, luxe en lichte glas gaan. Dit kan of een compleet glazen muur zijn, of ondersteund door bijvoorbeeld zwart geverfd roestvrij staal. Ook kan je betonlook verf kopen om te besparen op dure tegels. Momenteel zijn neutrale kleuren en zand tinten zoals beige en gebroken wit helemaal in. ook met pasteltinten kan je nooit verkeerd gaan. Dit creëert rust en harmonie in je woning zodat je heerlijk tot rust kan komen na een dag hard werken.

Toch liever minimalistisch?

Het kan ook zijn dat de bovengenoemde ideeën niet aan jou besteed zijn, en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, over smaak valt immers niet te twisten. Je kan ook voor een minimalistische look gaan, iets wat momenteel ook ontzettend in is. Kalkverf kopen, de muren witten, wat eenvoudige zwart-wit posters aan de muur en je bent al een heel eind. Nu maak je het geheel nog compleet door een aantal prachtige, rustige Scandinavische items toe te voegen. Een minimalistische bank, prachtige, imposante speakers en je bent er! Een rustig huis zorgt bijna altijd ook voor rust in je hoofd, en wie kan dat nou niet waarderen?

Door Redactie