Het lentegevoel komt langzaam maar zeker dichterbij. Tijd om te beginnen met de voorbereidingen van je tuin! Heb je al nagedacht over de leukste tuinaccessoires om je tuin net dat beetje extra cachet te geven? Wij hebben een aantal must-haves voor je op een rij gezet.

Een tuinhuisje of blokhut is een absolute must-have. Zo heb je altijd een plek om te zitten of om spullen in op te bergen. Het geeft je tuin net dat beetje extra uitstraling.

En vuurkorf! Met wat hout eromheen kun je gezellig buiten zitten terwijl de avond valt. Heb je weinig ruimte in de tuin? Geen probleem, want er zijn ook veel compacte varianten verkrijgbaar.

Een andere topper is een waterpartij. Dit kan in de vorm van een vijver, maar ook kleine fontein is erg sfeervol. Haal er wat mooie plantjes bij en je hebt meteen een rustpunt in de tuin.

Wil je nog meer sfeer in de tuin? Kies dan voor een mooi tuinmeubelstuk. Een zetel, loungeset of hangmat zijn allemaal goede opties. Zo kun je het hele jaar door genieten van je tuin. Neem ook een parasol om schaduw te creëren wanneer het te warm is.

Heb je een wat grotere tuin? Dan is het ook leuk om wat speeltoestellen neer te zetten voor de kinderen. Zo kunnen ze urenlang zoet zijn terwijl jij even lekker ontspant.

Een hottub is een andere aanrader. Dit is natuurlijk wel wat duurder, maar je hebt er wel heel veel plezier van. In de winter kun je er lekker in relaxen met een glas wijn, en in de zomer is het ook heerlijk om even af te koelen.

Wat je ook kiest, met deze tuinaccessoires maak je van je tuin een heerlijke plek om te vertoeven! Geniet van het mooie weer en maak er een fijne tijd van. Wil je meer blogs over tuin of wonen lezen. Bekijk dan de blog van DaHaus.be eens.

Door Redactie