Rust

Een sauna dagje is al heerlijk, dat weten we, maar… met sauna korting is het nog beter toch?! Bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen heb je diverse arrangementen waarbij je altijd een goede prijs krijgt! Creëer vaker dat momentje voor jezelf en ga lekker naar de sauna. Het grote complex ligt in een bosrijke omgeving en beschikt ook over alle denkbare faciliteiten op sauna gebied. Naast dat ze sauna’s en baden hebben is er ook een beauty- en massage-afdeling die je ook zonder sauna gebruik kan bezoeken. Ook hebben ze een hammam- en rhassoul ruimte waar je de lekkerste massages kunt krijgen. Als afsluiting van je dag kun je dan heerlijk in het à la carte restaurant komen eten!

Sauna korting: aanbiedingen

Genieten
  • Boeken arrangement: een uniek arrangement waarbij ze vragen om een boek in te leveren zodat andere gasten kunnen genieten van jouw leesgenot. Het hoeft zeker geen nieuw iets te zijn maar het moet het liefst nog wel mooi in een boekenkast kunnen staan.
  • Re-Balanced arrangement: hét moment om weer helemaal in balans te komen. Je kun de hele dag gebruik maken van alle bad en saunafaciliteiten, je krijgt massages, drinken + wat lekkers, wat wil je nog meer?!
  • Duizend en één nacht arrangement: speciale Tekya-hammam behandeling met een heerlijke kokospakking. Nu 20% korting voor 1 persoon en wel 30% voor 2 personen! Ook bij deze heb je vrij gebruik van alle bad- en saunafaciliteiten, wat lekkers met koffie of thee en een tube hammam-crême na afloop.
  • All Inclusive arrangement: bij deze kom je helemaal niets te kort! Wil je een bamboemassage én bijbruinen onder de zonnebank? Dat kan! Of een Rhassoulsessie met een beautybehandeling? Maak je eigen keuze en ga voor de ultieme ontspanning. Je krijgt een badjas, handdoeken, slippers, koffie, thee, fris en licht-alcoholische drankjes zijn gratis, verse smoothies of vruchtensap, noem maar op!

Meer weten?

Rust

Wil je meer informatie weten over kortingen, de arrangement en het complex? Kijk dan op de website en boek snel zodat ook jij kan ontspannen!

Door Rapido