Misschien is je sleutel binnen in de deur opgesloten geraakt, is je slot helemaal afgebroken of is je sleutel afgebroken in zijn slot. Allemaal goede redenen om er meteen een te contacteren. Maar hoe werkt zo iemand?

Grootste oorzaken slotenmaker nodig

Niemand sluit zichzelf opzettelijk buiten, maar er gebeuren wel eens ongelukken waarbij sleutels in deuren achterblijven en er met de hand uitgehaald moeten worden om weer binnen te komen. Slotenmakers begrijpen dat dit altijd kan gebeuren; daarom bieden de meeste 24-uursdiensten aan, zodat klanten hen zelfs in het weekend en op feestdagen dag en nacht kunnen bereiken voor onmiddellijke hulp als het dringend wordt. In zulke gevallen zullen slotenmakers er alles aan doen om te proberen je sleutel eruit te halen in een poging om kosten te besparen; anders zullen ze nieuwe sloten installeren als dit niet lukt.

Wat kost slotenmaker ongeveer? 

Het kan lastig zijn om precies vast te stellen welke kosten een slotenmaker in rekening brengt; deze zijn afhankelijk van factoren zoals materiaalgebruik, de duur van de oplossing en de urgentie van de interventie – al deze factoren bepalen uiteindelijk of je 50 euro of 350 euro uitgeeft. Hoe dan ook, een beroep doen op een slotenmaker in Vilvoorde om een probleem op te lossen dat je niet alleen kunt oplossen, betekent hun (vaak hoge) rekening betalen!

Preventieve hulp van een slotenmaker

Slotenmakers bieden niet alleen preventieve hulp bij het vervangen van sloten; je kunt ze ook proactief inhuren. Op die manier kan extra huisbeveiliging bijvoorbeeld helpen om inbraken helemaal te voorkomen. Hun diensten zijn de afgelopen jaren sterk uitgebreid en bieden nu veel meer dan alleen het vervangen van sloten!

Door Redactie