snurkbeugel

Mijn dochter heeft sinds de aanschaf van een snurkbeugel geen zuurstofmasker meer nodig. Zij heeft alsnurkbeugel jaren last van apneu, hierdoor slaapt zij zeer moeilijk en is om de haverklap wakker. Apneu wil zeggen dat jouw adem stokt in je slaap. Dit kan een paar seconde zijn, maar ook een aantal minuten aanhouden. Hiervoor heeft mijn dochter een zuurstofmasker gekregen om in deze situaties toch zuurstof binnen te krijgen. Dit heeft wel enig effect, maar nog niet het gewenste resultaat. Onze dochter is vaak nadat zij wakker is geworden zo moe, dat ze bijna niet uit bed kan komen. 

Via het internet kwam ik op de website van een tandtechnisch laboratorium terecht. Hier las ik over de mogelijkheden om een beugel aan te schaffen. Deze zal ook bijzonder goed helpen bij apneu. wanneer er sprake is van een medisch bewezen apneu, dan worden deze kosten meestal vergoedt door de zorgverzekeraar.

Wat een geweldige uitvinding, de snurkbeugel

snurkbeugelMeteen toen ik op het internet had gelezen over de mogelijkheden van een snurkbeugel, heb ik een afspraak gemaakt. Hier wilden wij wel meer over weten en daarom dus deze afspraak. Hoewel je al veel informatie op het internet kan lezen, wilden wij weten of het ook geschikt zal zijn voor onze dochter. 

Het was een zeer interessant en fijn gesprek. Er werd uitgelegd hoe deze beugel werkt en dat heeft onze ogen geopend. Meteen hebben wij een beugel voor onze dochter besteld. Na de eerste nacht dat zij hiermee had geslapen kwam zij heel vrolijk naar beneden, zij had heerlijk geslapen. De beugel had zijn werk gedaan en daar waren wij zeer blij mee.

Iedereen die te kampen heeft met snurkproblemen of apneu, kan ik zo een beugel aanraden. Voordeel hiervan is dat je hiermee makkelijker kan slapen dan een zuurstofmasker. Het resultaat is dan ook geweldig!

Door Rapido