Verkeersschool Wesseldijk

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Wesseldijk. Ik zag regelmatig auto’s van ze door de stad rijden dus ik wist al dat het een grote rijschool is. Toen ik bijna 18 werd, ben ik bij oudere vrienden gaan rondvragen waar zij hun rijbewijs hebben gehaald en wat hun ervaringen waren. Ik hoorde goede verhalen over deze rijschool dus daarom besloot ik eerst een proefles te boeken.

Rijschool Wesseldijk

Een proefles bij Rijschool Wesseldijk

Ik vind het namelijk belangrijk om een rijinstructeur te hebben waar je een klik mee hebt. Ook moet de auto fijn rijden. Sommige rijscholen adverteren met rijlessen in een grote luxe auto maar dat leek mij juist helemaal niet zo fijn. Veel te bang om schade te rijden en boven les ik liever in een klein en wendbaar stadsautootje zodat je je gemakkelijk in het verkeer kunt begeven. Rijlessen leek me wel erg leuk maar ik wist ook niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Bovendien kun je allemaal pakketten afnemen. Die bestaan uit een x aantal lessen met het praktijkexamen en eventueel een herexamen. Dat is een stuk goedkoper dan losse lessen maar hoe weet je hoeveel lessen je nodig hebt? Ook daarvoor is de proefles handig.

Rijles

Indicatie voor aantal lessen

Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur van Rijschool Wesseldijk. Het is een extra lange les van 90 minuten. Op basis van deze les kan de instructeur zich een beeld vormen van jouw kennis en kunde en een advies geven over het benodigde aantal lessen. Dit is natuurlijk een indicatie maar wel een waar je wel een pakket op kunt aanschaffen. Ik kon in elk geval wel goed uit de voeten met een pakket. Ik heb mijn rijbewijs inmiddels een aantal maanden en geniet nog steeds van de vrijheid van het hebben van een rijbewijs.

Door Rapido