Bekijk de panama hoed dames bij Hatland. Op de site zie je de bijzonder chique hoed Vincenzo die in een drietal kleuren te verkrijgen is. Dit is eenvoudig te bekijken, onder de panama hoed dames Vincenzo staat de prijs en daar weer onder drie bollen. Door een bol te selecteren zie je de hoed in de kleur die je voor ogen hebt. Zo makkelijk als je de kleur kan selecteren is ook de maat te bepalen. Op de site staat een maattabel. Je meet de omvang van het hoofd en middels de tabel weet je de maat. Maar Hatland heeft meer dan een panama hoed dames.

Hatland heeft een grote collectie hoeden

Naast de panama hoed dames heeft Hatland andere hoeden. Hierin zijn echte tegenhangers te vinden, zo chique als de panama hoed dames is, zo casual zijn katoenen en strorieten hoeden. Echter onder de strorieten hoeden zitten weer van die elegante modellen met een sjaaltje er omheen. Omdat de collectie zo groot is, is er alle keuze. Tevens kun je een hoed kopen met een doel. Wederom het katoenen hoedje, dat is zo prettig hoedje voor op een camping of tijdens een festival en de strohoed voor tijdens het tuinieren. Bekijk de dames hoeden op de site van Hatland.

Naast petten en mutsen ook nog hoeden voor heren

Het assortiment van Hatland gaat veel verder dan hoeden voor dames. Ook voor de heren zijn er hoeden van chique tot echt vrije tijdskleding en alles wat daar tussenin zit. Een voorbeeld van wat er tussenin zit is het vissershoedje. Dat is zo’n universeel hoedje wat altijd kan, en hierin zijn modellen voor dames en heren. Naast de vele hoeden heeft Hatland een grote collectie petten voor hem en haar. Voor de winter als het koud is heeft Hatland mutsen, en ook weer voor dames en heren, en in verschillende stijlen. Bekijk de vele hoeden, petten, en mutsen op de site van Hatland.

Door Redactie