Voor een perzikkleurige teint, roze wangen en een gladde huid hoef je de bank niet te breken. Neem in plaats daarvan de recepten van je grootmoeder, gemaakt zonder chemicaliën. Rijp, droog of gemengd, elk huidtype vindt de verzorging die bij hem past met deze natuurlijke gezichtsmaskers. De komkommer ontlast, de munt zuivert en de citroen fleurt op. Veel plezier met het doorspitten van je boodschappenlijstje en ontdek dat je keuken vol staat met ingrediënten die echte beauty nuggets zijn. Stop met dwangmatige, omvangrijke en helemaal niet ecologische aankopen!

Natuurlijke gezichtsmaskers met groenten en fruit

Minder duur en effectief, zet een natuurlijke schoonheidsroutine op. Open je koelkast en neem een ​​kijkje bij de kruidendokter in de buurt. Je zult zien dat de grote merken niets uitvinden en veel te danken hebben aan Moeder Natuur voor de ontwikkeling van hun hydraterende, voedende en zuiverende maskers.

Hoe breng je je masker aan?

Verwijder allereerst voorzichtig make-up van je huid om de onzuiverheden te verwijderen. Breng het masker aan op de hals en het gezicht, vermijd het gebied rond de ogen en spoel vervolgens af met lauw water. Gebruik voor het verwijderen van make-up een plantaardige olie zoals kokosolie of jojoba-olie die je gemakkelijk op Amazon kunt vinden. Ze zijn natuurlijker en minder agressief dan een klassieke make-up remover, en ze bevrijden je huid zachtjes van onzuiverheden en make-up. Gebruik voor uw gemak een applicatorborstel of plastic spatel. Als je het wilt spelen zoals in een schoonheidssalon, laat je dan verleiden door de complete maskerset waarin je een kom, een maskerstok, een maskerborstel en tot slot een maatlepel vindt. Hiermee ben je klaar voor een echte wellnesssessie.


Mooi zijn kost niet veel! Aarzel niet om een ​​goed Natuurlijke gezichtsmaskers te proberen!

Door Redactie