Een overleden dierbare op de beste manier herinneren kan bij uitvaartverzorging Hengelo. De uitvaartbegeleiding zorgt voor een waardevol afscheid, naar de diepste wensen van de persoon die is overgegaan. Naast praktische hulp zoals het samenstellen van een onvergetelijke uitvaart kan bij uitvaartverzorging Hengelo ook emotionele steun worden geboden aan de nabestaanden. Uitvaartverzorging is de beste optie als het om regelen gaat, zeker omdat een overlijden soms onverwachts komt. Met de juiste steun en begeleiding staan jullie er als nabestaanden niet alleen voor. Je kunt een uitvaart “vieren”. Sommige personen willen liever levend herinnerd worden zonder dat een uitvaart somber en standaard is. Zo kun je denken aan het opvrolijken van kisten en kiezen voor een ander soort rouwauto.

Ga creatief te werk voor een uitvaart

Bij uitvaartverzorging Hengelo wordt meegedacht voor een passende uitvaart die ook binnen jullie budget valt. Als de persoon die is overleden was verzekerd, kun je voor een uitkering een begrafenis of crematie samenstellen. Soms is een natura uitvaart mogelijk. Alle extra’s kun je met uitvaartverzorging Hengelo bespreken. Misschien wil je de kist wel opleuken met schilderijen en mooie zelf geknutselde rouwkaarten. Of laat je een zanger komen voor een muziek optreden, als de overleden persoon dit heeft gewenst. Sluit de uitvaart af met een groot diner als de persoon van lekker eten en koken hield bijvoorbeeld, proost en vier het leven. Een vrolijke uitvaart zorgt ook voor minder verdriet. Uitvaartverzorging Hengelo bespreekt de uitvaart stapsgewijs.

Regel alles vooraf en bespreek eventueel dingen na de uitvaart

Een overlijden is zeer emotioneel. Vlak na een overlijden kan er al contact worden gezocht met de uitvaartbegeleidster. Deze bespreekt de vervolgstappen en samen kunnen jullie een uitvaart gaan samenstellen aan de hand van een gratis en vrijblijvend wensenlijstje. Ook alle mogelijkheden worden besproken samen met de wensen van de persoon die is overleden. Je kunt een persoon op verschillende manieren herinneren. Denk aan een favoriete voetbalclub van een kind en sier de uitvaart op met voetbalobjecten, of een vrouw die van stijldansen hield door een danspaar op de uitvaart in te huren. Het kan zo creatief en uitbundig mogelijk.

Door Redactie