ip security

ip securityVoor mij bleek ip security de beste optie te zijn. Het is namelijk zo dat ik een groot kantoor heb, want ik ben de baas van mijn eigen bedrijf. Deze deur kan niet op slot en daardoor kan eigenlijk iedere werknemer zomaar hier naar binnen lopen. Dat vond ik geen fijn gevoel, dus daarom ben ik eerst gaan uitzoeken of ik een slot kon gaan kopen. Dat bleek helaas niet mogelijk, dus daarom moest ik iets anders verzinnen. Grote videoapparatuur ophangen leek mijn geen goed idee, want daardoor lijkt het alsof ik mijn eigen personeel niet vertrouw. Toch wilde ik iets vinden waarmee het mogelijk was om alles in de gaten te houden.

Een fijne ervaring

Bij ip security is het zo dat er een camera zit in een alledaags gebruiksvoorwerp. Daardoor heeft niemand door dat zij eigenlijk opgenomen worden en zullen zij dus ook ongestoord hun gang gaan. Naar mijn idee was dit de beste mogelijkheid die ik had, dus daar ben ik naar op zoek gegaan. Al snel kwam ik uit bij Beveiligingzaak en daarover las ik hele goede verhalen. Dit is een webshop met allemaal producten die met veiligheid te maken hebben. Zij hebben mij heel erg goed geholpen en ik raad hen ook echt aan!

Door Rapido