smirnoff vodka

Smirnoff vodka staat bekend om de hoge percentages alcohol. Dit is de reden dat Smirnoff niet weg te denken is in de horeca. Er zijn diverse vodka smaken, maar Smirnoff vodka is een favoriet onder vele vodka drinkers. Zo kan je dit eenvoudig mixen met andere soorten drank. De meeste bars, restaurants en clubs bieden dan ook diverse mixdrankjes aan met Smirnoff.

Zo krijg je dus een heerlijk drankje met een frisse smaak. Het wordt ook vaak gekozen wanneer je met vrienden een shotje wilt nemen. In een vriendengroep wordt hier standaard voor gekozen omdat vrijwel iedereen houdt van Smirnoff vodka.

smirnoff vodka

Verschillende soorten smaken van Smirnoff

Bij vodka kan je veel smaken toevoegen, en zo ook bij Smirnoff vodka. Zo heeft Smirnoff bijvoorbeeld de Blue Export Strength vodka. Deze Smirnoff Blue is het premium product van Smirnoff, en biedt ook een hoger alcohol percentage aan van wel 50%. Ook is er de Smirnoff Gold. Deze fles heeft een subtiele kaneelsmaak en heeft als speciale toevoeging eetbaar bladgoud wat je terug kunt vinden in de fles. 

Vaak wordt dit gebruikt als een shot. Dit omdat je het eenvoudig kunt nuttigen vanwege de zachte smaak met kaneel. Daarnaast is er een Smirnoff Green Apple, die zowel een zoet als zure smaak geeft bij het nuttigen ervan. Toch kunnen mensen dit prefereren boven de normale wodka, omdat die vaak erg sterk is. Smirnoff Vodka wordt ook in veel slijterijen verkocht met de verschillende smaken inbegrepen.

Door Rapido