Ralph Lauren polo

Tegenwoordig kunnen vrijwel alle producten online te verkrijgen zijn, zoals een Ralph Lauren trui. Als het niet in Nederland te verkrijgen is, kan het makkelijk vanuit het buitenland verstuurd worden. Het internet maakt de wereld kleiner en verbindt verschillende landen met elkaar. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zowel online als fysiek in winkels de producten aan te bieden. Andere bedrijven hebben bijvoorbeeld gekozen voor een totale omschakeling naar alleen online verkoop van producten. Het online aanbieden van producten brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder valt bijvoorbeeld het voordeel dat een webwinkel 24/7 geopend is voor bestellingen. Daarnaast vallen kosten zoals huur van het winkelpand weg. Verder zijn er nog een aantal voordelen dat een webwinkel met zich meebrengt, maar is dit ook echt wat klanten liever hebben?

Fysiek winkelen

De voornaamste reden voor veel mensen om fysiek te winkelen is omdat de klant het product kan ervaren. Als er een grote uitgave wordt gedaan zoals een Ralph Lauren trui die al snel rond de 100 euro kan kosten, is het voor klanten belangrijk om het product te zien, te passen en dus de kwaliteit van dichtbij te kunnen beoordelen. Dit vergemakkelijkt de keuze en de klanttevredenheid stijgt hierdoor. Een andere belangrijke reden om in de winkel een aankoop te doen is door het advies dat je kunt krijgen van professionals. Personeel dat over kennis beschikt en waarbij je je vragen kan stellen helpt bij de keuze die je kan maken. Daarnaast is het algemeen bekend dat hoe beter de klant advies krijgt, hoe hoger de kans is dat de klant ook terugkomt

Levering product

De klant wil na bestelling op de webshop zo snel mogelijk het product. Er zijn bepaalde webwinkels waarbij dezelfde dag nog het product wordt verstuurd. Maar nog lang niet alle webwinkels hebben dit beleid. Soms moet je dagen wachten of misschien wel naar een afhaalpunt. Bij aanschaf in de winkel kan je meestal het product gelijk meenemen.

Door Redactie