Bij Tamarisk Villages huurt u een vakantiewoning christelijk. Hier kunt u sfeervol genieten met het hele gezin. Wij bieden vakantiehuisjes aan in een beeldschone en ongerepte omgeving in het zuiden van Frankrijk. Op ons vakantiepark staan de christelijke waarden centraal en is er een Nederlandse pastoraal werker aanwezig voor een goed gesprek. In onze vakantiewoningen heeft u geen mobiel bereik of wifi, maar vindt u wel de rust om tot bezinning te komen.

Meer tijd om u te verdiepen in uw christelijke geloof

Wat maakt onze vakantiewoning christelijk? Het is niet eenvoudig om antwoord te geven op deze vraag. U moet dit vooral zelf voelen. Er is geen wifi of mobiel bereik aanwezig, waardoor u meer tijd heeft om u te verdiepen in uw christelijke geloof. In deze omgeving lijkt God dichterbij u te zijn dan in het hectische, drukke Nederland. Natuurlijk heeft u ook nog genoeg tijd om activiteiten te ondernemen en de omgeving te verkennen!

Wit u een vakantiewoning christelijk reserveren?

Als u een vakantiewoning christelijk boekt bij Tamarisk Villages, beleeft u een onvergetelijke vakantie met uw hele gezin. Maak een uitstapje naar het middeleeuwse Dolmens, bezoek het dorpje Minerve of ga lekker wandelen door de natuur. Wilt u een vakantiewoning christelijk reserveren? Doe dit dan eenvoudig online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Door Rapido