Ik had besloten om verder te studeren: verpleegkunde. Helaas is deze opleiding vrij duur en intens. Daarom was ik van plan om een bijbaan avond in Eindhoven te zoeken. Mijn vrienden raadden me deze bijbaan aan, dus besloot ik dit eens op te zoeken op het internet. Op de website was het heel duidelijk hoeveel ik zou verdienen, wat ik een pluspunt vond. Daarenboven kon ik heel gemakkelijk mijn CV doorsturen, wat ik dan ook gedaan heb.

Mijn ervaring met de bijbaan

Nu vraag je je misschien af hoe ik deze bijbaan avond in Eindhoven heb ervaren? Wel, eigenlijk heel goed. Ik mocht snel starten en leerde dus alles wel snel kennen: zowel de producten als de mensen. Voor mij was het een enorm voordeel dat ik dit zeer eenvoudig kon combineren met mijn schoolwerk, want dit had natuurlijk nog altijd prioriteit. Ik vond het ook leuk dat de mensen zeer vriendelijk en behulpzaam waren, dit maakte het werk ook meteen heel wat aangenamer. Kortom, ben je ook op zoek naar een toffe bijbaan? Dan is dit zeker een aanrader. Misschien word je binnenkort dan wel mijn nieuwe collega!

Door Rapido